Ось і настало літо, і настав час побалувати себе різними видами морозива. Від ріжків до фруктового морозива та батончиків з морозивом – у наш час повно варіантів морозива на будь-який смак. Незважаючи на те, що цей смачний десерт доступний у кожному магазині, ми можемо приготувати морозиво з мінімальною кількістю інгредієнтів. Влітку ми маємо достатньо різноманітні інгредієнти, щоб приготувати щось на будь-який смак. Але перш ніж перейти до рецептів, погляньте на один із найважливіших аксесуарів для приготування морозива - форму. Нам потрібна правильна форма для морозива, щоб приготувати його та отримати бажаний вигляд.
Форми для морозива ви можете знайти в нашому онлайн магазині.
Класичне вершкове морозиво
Що знадобиться:
-
Вершки – 150 г
-
Сироп агави – 75 г
-
Ваніль – на смак
-
Чорний шоколад – 150 г
-
Кокосова олія - 15 г
-
Форми для морозива
Як приготувати:
-
Напівзбийте вершки.
-
Додайте в крем сироп агави і ваніль та перемішайте.
-
Розлийте суміш по формочкам для морозива і заморозьте на 4-5 годин.
-
Розтопіть шоколад на водяній бані.
-
Додайте кокосове масло в шоколад і перемішайте до отримання однорідної маси.
-
Дістаньте морозиво з форми та зануріть його у шоколад.
-
Зачекайте, поки шоколад не затвердіє, найкраще на силіконовому килимку.
Ваше класичне вершкове морозиво готово!
Фруктовий лід
Що знадобиться:
-
30 г полуниці
-
30 г журавлини
-
100г ківі
-
260 г свіжого апельсинового соку (приблизно 5 апельсинів)
-
20 г коричневого цукру (за бажанням)
-
Форми для морозива
Як приготувати:
Змішайте блендером наступні інгредієнти: полуницю, журавлину, ківі, свіжий апельсиновий сік, коричневий цукор (за бажанням). Після змішування залийте суміш у кожну форму до самого краю. Помістіть форми в морозильну камеру на 4 години. Дістаньте з форми – готово!
Морозиво з манго та йогурту
Що знадобиться:
-
100г манго
-
20 г коричневого цукру (за бажанням)
-
350 г йогурту
-
Форми для морозива
Як приготувати:
Змішайте йогурт із коричневим цукром (за бажанням) за допомогою блендера. Цією сумішшю заповніть форму на 3/4. Наріжте манго дуже дрібними шматочками. Помістіть їх усередину кожної форми. Помістіть форми в морозильну камеру на 4 години. Дістаньте з форми – готово!
Вершкове фісташкове морозиво
Що знадобиться:
-
Фісташки – 65 г
-
Вершки – 100 г
-
Сироп агави – 30 г
-
Вода – 50 мл
-
Темний шоколад – 150 г
-
Оливкова олія - 15 г
-
Подрібнені фісташки – 2 ст. л.
-
Форми для морозива
Як приготувати:
- Змішайте фісташки з водою, доки не отримаєте гладку пасту.
- Збийте вершки з сиропом агави та фісташковою пастою.
- Заповніть форми для морозива сумішшю і заморозьте на 4-5 годин.
- Розтопіть темний шоколад на водяній бані.
- Додайте кокосове масло в шоколад і перемішайте до отримання однорідної маси.
- Дістаньте морозиво з форми і зануріть його у темний шоколад, потім посипте зверху подрібненими фісташками.
- Залишіть, поки шоколад не затвердіє, найкраще на силіконовому килимку.