Ось і настало літо, і настав час побалувати себе різними видами морозива. Від ріжків до фруктового морозива та батончиків з морозивом – у наш час повно варіантів морозива на будь-який смак. Незважаючи на те, що цей смачний десерт доступний у кожному магазині, ми можемо приготувати морозиво з мінімальною кількістю інгредієнтів. Влітку ми маємо достатньо різноманітні інгредієнти, щоб приготувати щось на будь-який смак. Але перш ніж перейти до рецептів, погляньте на один із найважливіших аксесуарів для приготування морозива - форму. Нам потрібна правильна форма для морозива, щоб приготувати його та отримати бажаний вигляд.

 

Форми для морозива ви можете знайти в нашому онлайн магазині.

 

Класичне вершкове морозиво

 

 

Що знадобиться:

  • Вершки – 150 г

  • Сироп агави – 75 г

  • Ваніль – на смак

  • Чорний шоколад – 150 г

  • Кокосова олія - ​​15 г

  • Форми для морозива

 

Як приготувати:

  1. Напівзбийте вершки.

  2. Додайте в крем сироп агави і ваніль та перемішайте.

  3. Розлийте суміш по формочкам для морозива і заморозьте на 4-5 годин.

  4. Розтопіть шоколад на водяній бані.

  5. Додайте кокосове масло в шоколад і перемішайте до отримання однорідної маси.

  6. Дістаньте морозиво з форми та зануріть його у шоколад.

  7. Зачекайте, поки шоколад не затвердіє, найкраще на силіконовому килимку.

 

Ваше класичне вершкове морозиво готово!

 

 

Фруктовий лід

 

 

Що знадобиться:

  • 30 г полуниці

  • 30 г журавлини

  • 100г ківі

  • 260 г свіжого апельсинового соку (приблизно 5 апельсинів)

  • 20 г коричневого цукру (за бажанням)

  • Форми для морозива

 

Як приготувати:

Змішайте блендером наступні інгредієнти: полуницю, журавлину, ківі, свіжий апельсиновий сік, коричневий цукор (за бажанням). Після змішування залийте суміш у кожну форму до самого краю. Помістіть форми в морозильну камеру на 4 години. Дістаньте з форми – готово!

 

 

Морозиво з манго та йогурту

 

Що знадобиться:

  • 100г манго

  • 20 г коричневого цукру (за бажанням)

  • 350 г йогурту

  • Форми для морозива

 

Як приготувати:

Змішайте йогурт із коричневим цукром (за бажанням) за допомогою блендера. Цією сумішшю заповніть форму на 3/4. Наріжте манго дуже дрібними шматочками. Помістіть їх усередину кожної форми. Помістіть форми в морозильну камеру на 4 години. Дістаньте з форми – готово!

 

 

Вершкове фісташкове морозиво

 

 

Що знадобиться:

  • Фісташки – 65 г

  • Вершки – 100 г

  • Сироп агави – 30 г

  • Вода – 50 мл

  • Темний шоколад – 150 г

  • Оливкова олія - ​​15 г

  • Подрібнені фісташки – 2 ст. л.

  • Форми для морозива

 

Як приготувати:

  1. Змішайте фісташки з водою, доки не отримаєте гладку пасту.
  2. Збийте вершки з сиропом агави та фісташковою пастою.
  3. Заповніть форми для морозива сумішшю і заморозьте на 4-5 годин.
  4. Розтопіть темний шоколад на водяній бані.
  5. Додайте кокосове масло в шоколад і перемішайте до отримання однорідної маси.
  6. Дістаньте морозиво з форми і зануріть його у темний шоколад, потім посипте зверху подрібненими фісташками.
  7. Залишіть, поки шоколад не затвердіє, найкраще на силіконовому килимку.