Графік роботи:

Пн-Сб  09:00-18.00

Додайте товари до списку бажань
0
Каталог

Терки та овочерізки

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Тертки є звичними і при цьому незамінними елементами на кухні. Дані пристрої дозволяють швидко і зручно подрібнити тверді продукти – від овочів до шоколаду. Складатися пристрої можуть, як з однієї, так і декількох поверхонь з безліччю отворів. Кухонна тертка допоможе отримати продукт у вигляді дрібних смуг, кружальців та скибочок. Вихід залежить безпосередньо від вибраної вами насадки. Про тонкощі та нюанси вибору терок і овочерізок ми поговоримо далі детальніше. Терки та овочерізки

Тертка кухонна – різновиди

У продажу представлений великий асортимент терок, які відрізняються між собою конструкційними та дизайнерськими характеристиками. Але їх можна згрупувати у дві основні категорії:

  1. Універсальні. Такі терки для овочів складаються з декількох поверхонь із різними габаритами та отворами різних типів. Подібні терки відрізняються значними габаритами, тому підходять переважно для стаціонарної установки та використання в домашніх умовах. Але ці пристрої підходять для приготування широкого спектру страв. Крім цього великі розміри та обсяг є запорукою стійкості. Завдяки цьому забезпечується зручність у використанні.
  2. Спеціальні. Такі терки оснащені однією поверхнею, де розташовані отвори однакового розміру. Відмінність від універсальних моделей у тому, що спеціальні є компактнішими. Однак підійдуть такі пристосування тільки для приготування конкретних страв — овочерізка, тертка для моркви корейської, для цедри цитрусових або картоплі фрі.
  3. Шинковки. Тертки цього типу представлені у вигляді панелі з лезом, призначеної для подрібнення твердих продуктів. Шинковки дають можливість отримувати гранично тонкі та довгі скибочки. Часто одні поверхні призначені для натирання продуктів, а інші – безпосередньо для шаткування.

Крім терок у продажу зустрічаються і спеціальні пристрої, які призначені для подрібнення конкретних продуктів — овочерізки, фрукторізки, подрібнювачі для цибулі та часнику, яйцерізки.

Як вибрати овочерізки?

Виходячи з особливостей конструкції терки поділяють на ручні та механічні. Ручні наводяться на дію з допомогою докладання м'язової сили користувача. Подрібнюються продукти при тиску на поверхню руками. Механічні моделі барабанного типу приводяться в дію також м'язовою силою людини, проте вони оснащені спеціальною рукояткою. А ріжуча частина виробу виготовляється здебільшого у вигляді циліндра. Такі конструкції є більш зручними у використанні і при цьому безпечними, тому що ймовірність поранитися під час шаткування зводиться до мінімуму. Також варто відзначити, що деякі механічні терки можуть бути оснащені кількома насадками, включаючи ті, які призначені для вичавлювання соку. Кухонні тертки

Також при виборі слід враховувати і чисельність різальних поверхонь, адже від цього залежить функціональність виробів. Універсальні моделі найчастіше оснащені 2-6 поверхнями, а спеціальні – однією. У шатківницях роль подібних поверхонь виконують леза, які можуть бути, як стаціонарними, так і змінними.

Де купити терки та овочерізки?

Купити терки та овочерізки в інтернет-магазині OnePrice не тільки зручно, але й вигідно. Завдяки системі фільтрів можна відсортувати пошук бажаної моделі з урахуванням власних переваг. Завдяки цьому значно зменшується тривалість пошуку. До того ж ми часто проводимо акції та розпродажі, що дозволяє суттєво заощадити. Доставка здійснюється по всій території країни Новою Поштою, Укрпоштою та кур'єрськими службами.

 

Наверх