Завантажити з Google Play Завантажити з App Store
Графік роботи:

Пн-Сб  09:00-18.00

Додайте товари до списку бажань
0

М'ясорубки

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

На кухні у сучасних господинь є безліч допоміжних пристроїв, завдяки яким процес приготування їжі стає зручнішим. Серед подібного кухонного начиння є і м'ясорубки. Підібрати хороший інструмент для переробки м'яса досить непросте завдання. Тому пропонуємо поговорити більш детально про особливості даних пристосувань та характеристики, до яких слід придивитися перш за все.

Ручні м'ясорубки – види та особливості

М'ясорубки ручного типу виходячи зі способу переробки м'яса у продажу представлені у двох різновидах:

  1. Шнекові. М'ясо перемелюється у корпусі. Конструкція складається з шнека, решітки та ножів. Важливо, щоб усі деталі були зроблені з високоміцної сталі, оскільки ці елементи під час роботи покладається значне навантаження.
  2. Ударні. Передбачається перебивання м'яса ножами. Продукти рубаються, а не перемелюються. У результаті м'ясо набуває консистенції пюре. Але моделі цього типу практично не поширеними.

Корпус може бути виконаний із високоміцного пластику та високоякісного металу.

Електричні м'ясорубки – характеристики та особливості

Побутові м'ясорубки електричні відрізняються від ручних наявністю електродвигуна. Класичні моделі складаються з таких елементів як корпус, приймач, шнек, ножі, матриці, притискна гайка для фіксації частин приладу та електричного механізму. Крім цього в комплектацію часто входять додаткові насадки – для ковбасок, салатів та багато інших. При виборі слід звернути увагу на такі параметри:

  1. Потужність. Потужність буває номінальною та піковою. Під номінальною маються на увазі середні показники потужності, на яких і працює пристрій. Пікова – максимальний показник, досягнення якого можливе, якщо двигун заклинює. Подібних показників м'ясорубка досягає, наприклад, коли є потреба в обробці надто жилистого шматка м'яса.
  2. Продуктивність. У цьому випадку йдеться про кількість кілограмів продукту, обробка якого можлива за одну хвилину.
  3. Матеріали виготовлення ножів та додаткових насадок. Пластмасові елементи призначені для цитрусових, а для продуктів з більш високою густиною використовуються насадки з нержавіючої сталі.
  4. Рівень шуму. Цей показник залежить від потужності. Чим потужнішим буде прилад, тим він буде гучнішим. Але санітарна норма становить 80 дБ, тому цей показник не повинен перевищуватися.
  5. Чисельність швидкостей. Для того, щоб не скористатися приладом на повну потужність завжди, бажано вибирати моделі хоча б з двома швидкостями.
  6. Насадки. Ну тут все просто, чим більшою є кількість насадок, тим більшою буде різноманітність приготовленої їжі.
  7. Захист від перегріву. Завдяки цій функції суттєво продовжується термін служби приладу.

Також важливо віддавати перевагу перевіреним торговим маркам, які мають гарну репутацію на ринку. При покупці товарів від провідних брендів ви можете бути впевненими у довговічності та високій продуктивності приладів. Також рекомендується звертати увагу і на висоту горловини, тому що від цього аспекту багато в чому залежить зручність використання. Також для компактного зберігання бажано наявність спеціального місця для насадок. Завдяки цій особливості також шнур не сплутуватиметься і заламуватиметься, а насадки не контактуватимуть з водою.

Де придбати м'ясорубки?

Купити електричні та ручні м'ясорубки ви можете в інтернет-магазині OnePrice. На нашому сайті на вас чекає великий асортиментний ряд моделей, завдяки чому кожен покупець зможе підібрати оптимальне рішення для себе за ціною та якісними характеристиками. Завдяки детальному опису до кожної позиції ви будете володіти максимально можливою інформацією про модель, що цікавить. Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Залишились питання? Наші консультанти із задоволенням допоможуть вам корисними порадами та рекомендаціями.

 

 

Наверх